Så går det løs!

“In raising my children, I have lost my mind but found my soul”

– Lisa T. Shepherd

I året 2016 ventede jeg min første datter og faldt pladask for alle de her skønne hæklerier til børn 😍

Men på trods af alle de fine ting jeg fandt, kunne jeg bare ikke finde det heeelt rigtige. Så jeg tænkte ‘det kan jeg da selv lave!’

Og det blev starten på en ny hobby 🙌

Må nok indrømme at jeg aldrig havde troet, at det ville være noget jeg fortsatte med. Og min mand har da også moret sig lidt, når jeg har bandet diverse teknikker langt væk 😂 Navnet ‘Garnialt’ stammer også fra min kære mand. Han syntes nemlig der er garn over alt OG garn i alt 😅 Mener nu ikke selv det er så galt 🙌 Også tænker jeg Garnialt/Genialt 👌😍

Jeg startede en Instagram profil op d. 5 april 2017. (haekle.mor – men har efter oprettelse af denne side skiftet navn til Garnialt, så det passer sammen)

Der var jeg gravid med min anden datter og nålen var rødglødende 😜 Hvad de to piger ikke har liggende eller hængende efterhånden. Det tog vidst lidt overhånd på et tidspunkt, med al den ekstra tid jeg havde 😅 Men det fik skadestuebamsen så glæde af 😊

Jeg har skånet min profil for de første ting jeg lavede 😂 Jeg er selvlært og hold nu op! 🙈 De første par ting var utroligt, hmm specielle 😅 Mit første tæppe endte ud som en stor trekant. Men stolt, det var jeg!

Nu er jeg så nået dertil, at jeg har oprettet denne side, som på sigt vil indeholde opskrifter, erfaringer, henvisninger til de dygtige hæklere, som jeg finder inspiration hos og selvfølgelig også anbefalinger til andre, der vil kaste sig ud i at hækle. 🙌

Hvis jeg har lavet fejl, (med to små piger, så er der ikke altid overskud på søvn kontoen 😂) så smid endelig en besked, så jeg kan rette det. Ellers så er jeg fortsat ny i dette, så det går nok ikke så hurtigt, som jeg ville ønske 😅

Min Instagram profil er: Garnialt

Klik her for at se den😄

66F1683F-3F29-49D3-8A74-C5F9CFD784A9.jpeg

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s