Så er der snart ny opskrift! 🐊

Næste familie medlem er Kalle Krokodille 🐊

Og nu går der altså ikke længe, før han er klar og kommer på bloggen, sammen med Freddy og Klara!🙌🎉

Jeg har fået mange henvendelser ang denne flok. Og de kommer løbende. Intet kommer op før det er testhæklet. Derfor er i nødt til at vente lidt på de næste, som lige nu er Benny Bjørn, Donnie Donkey & Gertrud Gris. (Gertrud, kan i se på IG. Eller nede i bunden)

Jeg takker mange gange for den skønne modtagelse de indtil nu har fået. Det er jo helt vildt! 😍 Og det giver mig kun lyst til at fortsætte med at dele dem.

Vær endelig søde at dele og tagge, så jeg kan se jeres resultater ☺️😘

Det sidste jeg lige vil nævne, er at mange tilbyder at testhækler både her, ig og facebook. Også tusind tak for dette. Men, hvis dette er noget i gerne vil, så skal i holde øje med min story på Instagram. Det er her jeg søger efter mine testere, når der er en opskrift klar ☺️ Vær blot opmærksom på at jeg har nogle få krav.

Så er der vidst ikke andet at sige end rigtig god weekend til jer alle! 🌸

Sabina/Garnialt ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s